Saturday, July 20, 2024
Home Authors Posts by Shash_admin

Shash_admin

182 POSTS 0 COMMENTS

OPEN CALL – International Concept Design Competition

KONKURS NDËRKOMBËTAR PËR PROJEKT -IDE. PËR 3 KOMPLEKSET E STADIUMEVE TË FUTBOLLIT NË DURRËS, KORÇË, VLORË (në lote). "QENDRAT E REJA TË QYTETEVE" Qeveria Shqiptare, e përfaqësuar...

SHARE ALBANIA 2023 FORUM

Announcement of first guest speakers for SHARE Albania 2023, International Architecture Forum On 7 March, the National Theatre of Opera and Ballet in Tirana will...

TIRANA CITY TALKS

TIRANA CITY TALKS Ju ftojmë në aktivitetin e radhës së Tirana City Talks, një cikël debatesh publike që kanë si qëllim kryesor krijimin e një...

THIRRJE PËR PROJEKTE: PAVIJONI SHQIPTAR NË BIENALEN E VENECIAS, 2023

Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë i bashkohet thirrjes së Ministrisë së Kulturës për propozime të trajtimit të Pavijonit Shqiptar në Bienalen e Arkitekturës 2023....

ARTI PUBLIK DHE DIZAJNI URBAN, NDËRTHURJA E DISPILINAVE DHE PERSPEKTIVAT SOCIALE

Ndërsa ne flasim vazhdimisht, për hapësirat publike, arkitekturen dhe qytetin, shpesh sot mbetemi në atë që ne e quajmë përgjegjësi jetike, publike, mbrojtje e...

DITA E ENERGJISË SË QËNDRUESHME – ASED ‘22

DITA E ENERGJISË SË QËNDRUESHME - ASED ‘22 30 Shtator 2022 Ambasada e Paqes - Tiranë EU Sustainable Energy Week është eventi më i rëndesishëm i dedikuar...

ARTI PUBLIK DHE DESGN-I URBAN, NDËRTHURJA E DISPILINAVE DHE PERSPEKTIVAT SOCIALE

ARTI PUBLIK DHE DESGN-I URBAN, NDËRTHURJA E DISPILINAVE DHE PERSPEKTIVAT SOCIALE Ndërsa ne flasim vazhdimisht për artin, arkitekturen dhe qytetin, shpesh mbetemi në atë që...

Arben Golemi ― Ekspozitë

GOLEMI ― City Landscape ― Realiteti artistik shqiptar, në rrugëtimin e tij të gjatë, la pak hapësirë për artistët e ndryshëm. Ndërtuar nën një matricë të...

EKSPOZITË & KONFERENCË GHERARDO BOSIO (1903-1941)

EKSPOZITË & KONFERENCË GHERARDO BOSIO (1903-1941) PLANE RREGULLUESE - ARKITEKTURA – INTERIERE UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS Aula Magna “SILVANO PEDROLO” Sheshi “NËNË TEREZA” 06/06/2022 Ore: 15:00   Me pjesëmarrjen: Ulisse Tramonti - profesor...