LATEST ARTICLES

  Kthehu te njoftimet Konkursi kombëtar i Arkitekturës ''Riciklo - Kreativ 2024" 10.06.2024 Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU), Universiteti Politeknik i Tiranës, në bashkëpunim me programin B4Students, si dhe me mbështetjen e Tirana East Gate (TEG), organizojnë konkursin kombëtar të arkitekturës me studentët “Riciklo –...
Qeveria Shqiptare dhe Korporata Shqiptare e Investimeve (AIC), në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit (AKPT), kanë kënaqësinë të prezantojnë 2 THIRRJE TË HAPURA për 2 Çift-Konkurse Ndërkombëtare për Projekt-Ide, për 2 Klastera të Institucioneve Publike dhe...
Në datën 18.03.2024, Bashkia Tiranë do të fillojë zyrtarisht Projektin “Të rinj dhe të reja drejt një  Profesioni”, financuar nga burime publike dhe do të shpallin thirrjen e parë të hapur për dorëzimin e aplikimeve për të kryer Punësim...
Për , Arkitekti Stefano Pujatti prezanton konferencën me titull “MAYBE” 18.03.2024 ora 18:30  Piramida e Tiranës – Kubi U9 Hyrja e lirë Në gjuhen shqipe me përkthim simultan në shqip. Stefano Pujati do të flasë për punën e ElasticoFarm, se si mjedisi fizik dhe...

Share Tirana 2024

Për tu regjistruar dhe blerë biletën tuaj, klikoni linkun mëposhtë: https://share-architects.com/buy-your-tickets/ https://share-architects.com/share-albania-2024-forum/
  Klikoni këtu për të plotësuar formularin e antarësimit si edhe për të marr më tepër informacion rreth kategorive të ndryshme.  

Open House Tirana

Open House Tirana is organized by the Architecture Fund in Albania (AFA), a non-profit organization with the mission to question and research, develop and structure, and manifest architectural thinking, debate and reflection. As part of its fundamental mission to...