Saturday, July 20, 2024


 

Kryesia 2021:

Matilda Pando

Kryetare

 

 

Indrit Hamiti

Nënkryetar

 

 

Nesila Hajdini

Sekretare e Përgjithshme

 

 

 


Kryesia 2016:

Armand Vokshi

Kryetar

 

Loreta Çapeli

Zv.Kryetare

 

Ani Tola (Panariti)

Sekretare e Përgjithshme

 

Denada Veizaj

Seksioni i kulturës

 

Eled Fagu

Seksioni i kulturës

 

Sokol Dervishi

Seksioni i kulturës

 

Florian Nepravishta

Seksioni i trashëgimisë

 

Frida Pashako

Seksioni i trashëgimisë

 

Kreshnik Merxhani

Seksioni i trashëgimisë

 

Altin Premti

Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

 

Ervin Taçi

 

Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

 

Flamur Kuçi

Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

 

Matilda Pando

Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

 

Klaud Manehasa

Seksioni i marrëdhënieve me publikun dhe median

 

Gjergj Ruci

Seksioni i marrëdhënieve me publikun dhe median