Saturday, July 20, 2024
Home Authors Posts by Shash_admin

Shash_admin

182 POSTS 0 COMMENTS

Konkursi kombëtar i Arkitekturës ”Riciklo – Kreativ 2024″

  Kthehu te njoftimet Konkursi kombëtar i Arkitekturës ''Riciklo - Kreativ 2024" 10.06.2024 Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU), Universiteti Politeknik i Tiranës, në bashkëpunim me programin B4Students, si dhe me...

ÇIFT-KONKURSE PËR ZHVILLIMIN E PRONËS PUBLIKE

Qeveria Shqiptare dhe Korporata Shqiptare e Investimeve (AIC), në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit (AKPT), kanë kënaqësinë të prezantojnë 2 THIRRJE...

“Të rinj dhe të reja drejt një  Profesioni”

Në datën 18.03.2024, Bashkia Tiranë do të fillojë zyrtarisht Projektin “Të rinj dhe të reja drejt një  Profesioni”, financuar nga burime publike dhe do...

Arkitekti Stefano Pujatti prezanton konferencën me titull “MAYBE”

Për , Arkitekti Stefano Pujatti prezanton konferencën me titull “MAYBE” 18.03.2024 ora 18:30  Piramida e Tiranës – Kubi U9 Hyrja e lirë Në gjuhen shqipe me përkthim simultan...

Share Tirana 2024

Për tu regjistruar dhe blerë biletën tuaj, klikoni linkun mëposhtë: https://share-architects.com/buy-your-tickets/ https://share-architects.com/share-albania-2024-forum/

Hapen regjistrimet në SHASH për vitin 2024-2025

  Klikoni këtu për të plotësuar formularin e antarësimit si edhe për të marr më tepër informacion rreth kategorive të ndryshme.  

Open House Tirana

Open House Tirana is organized by the Architecture Fund in Albania (AFA), a non-profit organization with the mission to question and research, develop and...

International Competition for the Design of the Multifunctional Center and Information...

International Competition for the Design of the Multifunctional Center and Information Stations of the “Vjosa River” National Park INVITATION TO PARTECIPATE | International Competition for the...

Ndahet nga jeta arkitekti Petraq Kolevica

Me hidhërim njoftojmë ndarjen nga jeta të kolegut tonë të nderuar, arkitektit të mirënjohur Petraq Kolevica. Shoqata e Arkitektëve të SHqipërisë i shpreh ngushëllimet ...