Saturday, July 20, 2024
Home Authors Posts by Shash_admin

Shash_admin

182 POSTS 0 COMMENTS

Dy arkitekte për La biennale di Venezia 2018

Bordi i La Biennale di Venezia, drejtuar nga Paolo Baratta, është mbledhur në 16 Janar 2017 dhe caktoi Yvonne Farrell dhe Shelley McNamara si...

Vendim këshillit të ministrave datë 28 12 2016, për licencimin profesional

VKM 943 date 28.12.2016 per licencimin pr mk vkm 759 12.11